Dani arhitekata 4.0: 3. - 5. rujna 2020. u Šibeniku

Obavještavamo Vas da ovogodišnje Dane arhitekata 4.0, koji su se trebali održati 12. - 14. ožujka 2020. u Šibeniku i koji su nažalost zbog svima nam poznatih okolnosti odgođeni, planiramo organizirati u terminu

3. do 5. rujna 2020. godine, u Konvencijskom Centru Šibenik i Amadria Park Hotelu Ivan**** i Hotelu Jure****

Centralna tema Dana arhitekata 4.0 je STANOVANJE, a detaljan program objavit ćemo u sljedećim tjednima.

Naravno, program Dana 4.0 obuhvatit će i novine te najaktualnije informacije iz područja zakonodavstva i poslovne prakse arhitekata!

Predavanja na Danima arhitekata 4.0 bit će organizirana sukladno svim epidemiološkim mjerama u velikoj kongresnoj dvorani Konvencijskog centra Šibenik uz Hotel Ivan, ujedno i najvećoj kongresnoj dvorani u Hrvatskoj koja u svojih 1200 m2 može primiti i do 1500 sudionika, te omogućava poštivanje razmaka sudionika i svih drugih preporučenih epidemioloških mjera (provjetravanje i sl.). Predviđa se maksimalan broj od 300 sudionika.

Ostala popratna događanja, koktel večera u četvrtak, 3. rujna i svečana večera te dodjela nagrada 4. rujna održat će se na otvorenim prostorima u Beach Baru En Vogue i na bazenu hotela Jure!


 

Prisustvovanjem Danima arhitekata ispunjavate godišnju obavezu stručnog usavršavanja!

Prijave za sudjelovanje na Danima arhitekata možete izvršiti do  28. kolovoza 2020. godine, kada se prijave zaključuju!
S obzirom na ograničen broj prijava, prijavite se na vrijeme kako biste osigurali svoje mjesto.

Prijavnicu možete ispuniti OVDJE.

Smještaj nije uključen u cijenu kotizacije.

Smještaj u Amadria Park hotel Ivan**** i Amadria Park hotel Jure****za sudionike Dana i osobe u pratnji osigurali smo po povoljnijim uvjetima.

Rezervaciju smještaja trebate napraviti sami. Zbog ograničenog broja soba u hotelima molimo da rezervaciju smještaja napravite što prije!

Rezervaciju smještaja u hotelu Amadria Park Hotel Ivan**** i Amadria Park Hotel Jure**** možete učiniti na linku http://www.dubrovniksun.hr/prijave/hka/

Opširnije o Danima arhitekata 4.0

 

POKROVITELJI

 

SPONZORI

Zlatni sponzor

 

 


Srebrni sponzor


Brončani sponzor


Sponzor nagrada Hrvatske komore arhitekata

Medijski pokrovitelj