Potresna obnova uz BAUMIT SICURO - webinar / srijeda, 8.12.2021. u 11 sati

Tvrtka Baumit d.o.o. predstavlja proizvode vezane uz potresnu obnovu. Webinar će biti održan u srijedu, 8.12.2021. u 11 sati na dolje navedenoj poveznici. Predavanje će održati Filip Fiolić, mag. ing. aedif.
 
Na webinaru tvrtke Baumit prezentirati će se karakteristična oštećenja starih zgrada i oštećenja koja su nastala u potresu na starim objektima. Slijedom toga, prezentirati će se sustavi za ojačanje zgrada kao i Baumit proizvodi za obnovu nakon potresa. Kroz webinar će se spomenuti suočavanje s problematikom kapilarne vlage u ojačavanju zidova FRCM metodom te razine obnove od potresa za koje je Sicuro program namijenjen. Završno, prezentirati će se laboratorijska ispitivanja posmične nosivosti Baumit Sicuro sustava kao i računalni program kod FRCM ojačanja zidanih konstrukcija.  
 
Kao uvodno izlaganje u problematiku pristupa sanacijama na povijesnim građevinama, kategorije zgrada i razmjerima oštećenja koje je najviše zadesio potres te iskustvo sa Baumitom ukratko će prezentirati dr.sc. Dražen Arbutina, dipl.ing.arh.
 
Sudjelovanje na online predavanju je besplatno, a webinar se vrednuje u Programu stručnog usavršavanja Hrvatske komore arhitekata s jednim (1) satom iz područja
D1.1 Tehnologije građenja i opremanja.
Područje D - 1 h
 
 
POVEZNICA