beyond.aco | architecture across continents

Pozivamo Vas na četvrti po redu  "beyond.aco | architecture across continents" projekt.
Pridružite nam se u još jednom virtualnom obilasku svih sedam kontinenata kroz serije online predavanja namijenjenih svim arhitektima, krajobraznim arhitektima, urbanistima te inženjerima.
 
ACO je u listopadu 2021. ponosno predstavio hrvatski projekt "Rimac Campus" arhitektonskog studija 3LHD, pozornicu ovaj put prepuštamo arhitektima iz jugoistočne Azije i Europe.

Predavanje će se održati 26. travnja 2022. s početkom u 17:00 sati, a unutar 90 minuta tri će međunarodno priznata arhitekta predstaviti svoje inspirativne projekte.
 
Võ Trọng Nghĩa
VTN Architects | Vietnam
 
 
 
Alberto Veiga
Barozzi Veiga | Spain
 
 
ACO On-Site | Sponge Cities for Trees
Daniel Zimmermann & Christopher Peiritsch | Austria
 
Projekti su različith razmjera, a suočavaju se s novim uvjetima u urbanim sredinama i ruralnim područjima. S obzirom na kontekst, posljedice promjena i ekstremne uvjete na terenu, oni reagiraju inovativno, eksperimentalno i održivo na globalnoj i lokalnoj razini. Pridružite nam se i na ovom putovanju oko svijeta!
 
Na www.beyond.aco pronađite obrazac za registraciju kao i sve informacije o projektu i predavačima. Nakon registracije, automatski ćete dobiti i poveznicu za snimku eventa.
 
 
U Programu stručnog usavršavanja sudjelovanje se vrednuje s dva (2) sata / područje C1 - Gradnja, područje C2 - Održiva gradnja, C3 - Nasljeđe, kritika i teorija.