• Povećaj tekst
  • Smanji tekst
  • Negativni kontrast
  • Sivi tonovi
  • Čitljiv font
  • Reset

27/03/2013

Dan arhitekata na Zagrebačkom velesajmu u sklopu sajma graditeljstva pod nazivom BUDUĆNOST STANOVANJA

Predavanjima sa temom „Budućnost stanovanja“ pokušat ćemo odgovoriti na cijeli niz pitanja na koja nailazimo tijekom projektiranja, ali i pri planiranju investiranja u stambeni prostor. 

Kroz arhitektonsko-urbanistička predavanja problematiziramo na koji način urbanistički optimalno riješiti planirano naselje, koje materijale upotrijebiti, kako popraviti ili izgraditi malu suhozidnu kućicu, koji su principi projektiranja visokoenergetskih zgrada, na koji način stanovanje u namjernoj zajednici može poboljšati našu kvalitetu života, kako smanjiti ekološki otisak stanovanja…

 
U sponzoriranim predavanjima obradit će se teme održivih sustava površinske odvodnje, tipova fasada i betona u održivoj gradnji.
 
Ponuđenim temama želimo riješiti dileme svih sudionika u gradnji i otvoriti im prostor za stvaranje kvalitetnijih projekata, odnosno građenje optimalnijih životnih prostora.
Predavanja pružaju i mjesto susreta i dijaloga između različitih struka. Razmišljajući o prirodnim materijalima kao i o visoko učinkovitim rješenjima u gradnji  želimo utjecati na način razmišljana budućih generacija. Edukacijom stručnjaka i investitora želimo zatvoriti začarani krug i utjecati na našu zadovoljniju budućnost. 
 
I zato pozivamo sve zainteresirane za temu „Budućnost stanovanja“ da dođu na predavanje 11.4.2013. u dvoranu Brijuni na zagrebačkom Velesajmu u sklopu Sajma graditeljstva i da se pridruže u stvaranju kvalitetnijih vrijednosti planiranja stambenih prostora. Predavanja su otvorena za arhitekte, građevinare, investitore i ostale sudionike u gradnji.
 
Održat će se dva bloka predavanja prema sljedećem rasporedu:
(klikni za uvećanje)
 
 
 
O predavanjima možete vidjeti ovdje .
Ulaz na predavanja je slobodan, a ulazi se na južni ulaz, prvi kat, dvorana Brijuni. 
Za ulazak u izložbeni prostor Sajma potrebno je kupiti ulaznicu blagajni Velesajma u iznosu 10,00 kuna.
Predavanja se u Programu stručnog usavršavanja boduju s osam (8) bodova od toga dva (2) iz građevno tehničke regulative.
 
Registracija sudionika započet će u 8,30 sati.
 
Moguće je prisustvovanje pola dana, do pauze odnosno nakon pauze za ručak, čime se ostvaruje četiri (4) boda od toga jedan (1) iz građevno tehničke regulative.
Sukladno tome, vodit će se i evidencija prisustvovanja. 
Prijave su zaključene u srijedu, 3. travnja 2013. godine u 14,30 sati zbog popunjenog kapaciteta dvorane.
Ukoliko ste zainteresirani prisustvovati, molim Vas da pošaljete upit na ssu@arhitekti-hka.hr , ukoliko netko od prijavljenih odustane obavijestit ćemo Vas.
 
Članovi koji imaju korisničko ime i lozinku, nakon logiranja na stranicu, prijavljuju se klikom na „Prijavi se“, ostali trebaju popuniti on-line obrazac.
Broj mjesta je ograničen na 200. 
Za sve informacije možete se obratiti na dolje navedene kontakte.
 
HRVATSKA KOMORA ARHITEKATA
Ul. grada Vukovara 271/2
10 000 Zagreb
Tel: 01/5508-411
Faks: 01/5508-403
 
UPUTA ZA UPLATU ZA POTVRDU O PRISUSTVOVANJU:

PRIMATELJ        

HRVATSKA KOMORA ARHITEKATA

Ulica grada Vukovara 271/2

10 000 Zagreb

 

BROJ ŽIRO RAČUNA 2360000-1500184955

OIB 85986018932

MODEL 00

POZIV NA BROJ ODOBRENJA 02-13

SVRHA PLAĆANJA Dan arhitekata, 11.4.2013.

IZNOS 93,75 KN (75,00 KN + PDV)