nZEB zgrada od optimalnog koncepta do rješenja - besplatni webinar

nZEB zgrada - od optimalnog koncepta do rješenja - besplatni webinar u organizaciji tvrtke Knauf Insulation i Građevinskog fakulteta Zagreb  
Kroz primjere iz prakse saznat ćete kako postići uvjete nZEB-a na zgradi, zašto i kako provoditi Blower Door na nZEB zgradama te kako „živi“ nZEB zgrada jednom kad je izgrađena. Na zadovoljstvo korisnika.
 
Knauf Insulation, globalni lider za izolacijske proizvode, u suradnji s Građevinskim fakultetom Zagreb,
 
organizira webinar na temu:
 
nZEB zgrada - od optimalnog koncepta do rješenja
 
povodom 15. godišnjice softvera KI Expert, prvog hrvatskog softvera za izračun energetskih potreba za grijanje i hlađenje prostora, pripremu potrošne tople vode, ventilaciju, ugrađenu rasvjetu i druge tehničke sustave zgrade.
 
Webinar se održava putem ZOOM platforme, 9. prosinca 2020. godine s početkom u 10 sati. Očekivano trajanje webinara je 2 sata.
 
Pogledajte PROGRAM.
 
Program webinara vrednuje se u okviru Programa stručnog usavršavanja HKA s dva sata iz područja 
A - 0,5 h
C - 1 h
D - 0,5 h
 
 
Webinar je besplatan, a Vaše sudjelovanje molimo potvrdite putem sljedeće: PRIJAVNICE
Dan prije održavanja webinara na mail ćete dobiti pristupne podatke i uputu glede sudjelovanja.
 
Proračunom KI Expert Plus možete biti sigurni da će „vaša“ zgrada uistinu biti zgrada za koju sa sigurnošću možete reći da je nZEB.
Kako to zajedno izgleda na stvarnom objektu, pokazat ćemo na primjeru izvedene kuće s prikazanom stvarnom potrošnjom i usporedbom s proračunskim modelima. Sve to, uz kratke osnove nZEB projektiranja i gradnje s brojnim detaljima izvođenja i projektiranja imamo namjeru prikazati u ovom webinaru!
 
Opširnije o sve pod https://gbccroatia.org/nzeb-zgrada-od-optimalnog-koncepta-do-rjes/blog/487