Online radionica za poduzeća (mikro, mala, srednja i velika) o programima FZOEU u 2022.godini / četvrtak, 12.5.2022. u 10 sati

Objavljujemo online radionicu za poduzeća.

Cilj online radionice je predstaviti ovogodišnje programe Fonda namijenjene privatnom sektoru te pojasniti mogućnosti financiranja, kao i procedure prijave na naše Javne pozive. Svim zainteresiranim poduzetnicima će se na radionici pojasniti i uvjeti koji moraju biti zadovoljeni kako bi se ostvarila mogućnost sufinanciranja projekata. Ovime također želimo osigurati kvalitetniju komunikaciju i suradnju te na vrijeme informirati sve potencijalne korisnike bespovratnih sredstava Fonda. Nakon prezentacije o programima Fonda za ovu godinu, osigurano je i dovoljno vremena za pitanja sudionika webinara.

Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju, kvalitetno se informirati i u konačnici uspješno iskoristiti bespovratna sredstva Fonda.

Možemo li preokrenuti trend? Na koji način da napustimo „business as usual“ model i krenemo prema održivom razvoju koji u fokus stavlja zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost? Koliko su tvrtke odgovorne, a koliko spremne na promjene?

Ovim panelom pokušat ćemo odgovoriti kako možemo i trebamo mijenjati naša poslovanja, našu budućnost i budućnost našeg jedinog doma, planeta Zemlje.

Panelistice:

Aleksandra Čilić – načelnica Sektora za zaštitu okoliša
Maja Rajčić – načelnica Sektora za energetsku učinkovitost
Maja Feketić – načelnica Sektora za fondove EU
Sunčana Matić – moderatorica
 
Webinar će se održati na hrvatskom jeziku i besplatan je za sudjelovanje. Webinar se snima. Održava se 12. svibnja 2022. god. u 10 sati i besplatan je, uz prethodnu registraciju!

 

Više o radionici možete saznati OVDJE.