Archicad 26 – BIM Product of the Year - Posebna pogodnost za članove HKA

Iskoristite priliku i nabavite trajnu licencu Archicad 26 - BIM Product of the Year - povoljniji za 20%.

Kupite trajnu licencu Archicada 26 za 23.104,00 kn + PDV (3.066,43 € + PDV) do 23. prosinca 2022.

Uz kupnju trajne licence Archicad 26 i potpisivanje ugovora o održavanju u trajanju od 2 godine, dobijete automatske nadogradnje, tehničku podršku, popuste na edukacije i hrvatski predložak.  

 

Popust vrijedi za:

- članove Hrvatske komore arhitekata ili

 - ukoliko niste član HKA, a odlučite se na 2 ili više licenci.

 (*Popusti se ne zbrajaju.)

 

Nakon isteka ugovora možete se odlučiti za nastavak ugovora ili prekid održavanja. Archicad licenca je trajna stoga je možete neograničeno koristiti i nakon isteka ugovora.

Kupovinom Archicad licenci dobivate i domaću tehničku podršku dostupnu od 8 do 16 sati svaki dan. BIM stručnjaci koji će vam pomoći rade u arhitektonskom studiju i znaju sve, a uz njih imate i online zajednicu s milijunima korisnika, te Graphisoftovu podršku.

 

Saznajte više na ovoj POVEZNICI.

 

Archicad je BIM proizvod godine  u Velikoj Britaniji – po 12. put zaredom

 

Popularnost Archicada potvrđuje osvajanje, po 12. put zaredom (!), nagrade BIM Product of the Year (BIM proizvod godine) na Construction Computing Awards, nagradi koju dodijeljuje vodeći britanski magazin posvećen digitalnim tehnologijama u izvedbi i projektiranju, Construction Computing. Poznatiji kao „The Hammers“, Construction Computing Awards nominiraju i za njih glasaju stručnjaci i profesionalci u projektiranju kako bi prepoznali i nagradili inovativna rješenja i projekte koji se danas aktivno primjenjuju i koriste.

 

No, Archicad nije jedini Graphisoftov softver koji je dobio nagradu: BIMx je također osvojio 1. mjesto u kategoriji Mobile Technology of the Year. BIMx-om spojite projektni ured i gradilište; za navigaciju koristite komande kao u video-igri. Ne može biti intuitivnije i jednostavnije. Pogotovo ako na jednom mjestu imate kompletan BIM model zgrade i svu projektnu dokumentaciju.

Uz dvije prestižne nagrade koje je osvojio Graphisoft, napredni korisnici Archicada u Velikoj Britaniji, Bond Bryan Digital, odnijeli su nagradu u kategoriji „BIM projekt godine“ za Information Hub for Gen Zero.