ESPON radionica "Places for People: Croatia’s New National Policy on Architecture" / 31.3.2023. u 10 sati, Društvo arhitekata Zagreb

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Zavod za prostorni razvoj, u suradnji s EU programom teritorijalne suradnje ESPON (European Observation Network for Territorial Development and Cohesion) organizira hibridnu ESPON radionicu koja će se održati 31. ožujka 2023. godine u Društvu arhitekata Zagreb, Trg bana J. Jelačića 3/I u Zagrebu, s početkom u 10 sati pod nazivom Mjesta za ljude: Nove arhitektonske politike Republike Hrvatske.
 
Cilj radionice je okupiti vodeće nacionalne stručnjake i stručnjake za arhitektonske politike i oblikovanje prostora odabranih država članica EU-a koji će zajedno s hrvatskim dionicima ponuditi bolje razumijevanje arhitektonskih politika diljem EU-a, predstaviti najbolje prakse i omogućiti razmjenu iskustava i znanja.
 
Radionica je namijenjena arhitektima, prostornim planerima, dizajnerima i drugim stručnjacima čiji rad je vezan uz arhitektonske politike, kao i predstavnicima lokalne samouprave, nadležnih javnih tijela te ostalim zainteresiranima.
 
Hrvatskoj komori arhitekata, kao nositelju programa stručnog usavršavanja, prijavljujemo predmetnu hibridnu radionicu Mjesta za ljude: Nove arhitektonske politike Republike Hrvatske za uvrštenje u Program stručnog usavršavanja s odgovarajućim brojem sati HKA SU standarda iz odgovarajućeg stručnog područja. 
 
Prema programu stalnog stručnog usavršavanja HKA skup se vrednuje s pet (5) akademska sata
Područje A / Tehnička regulativa = 2 sata
Područje B / Prostor i okoliš = 3 sata
 
 
PROGRAM RADIONICE
 
Prijava za sudjelovanje na radionici moguća je putem slijedeće POVEZNICE