• Povećaj tekst
  • Smanji tekst
  • Negativni kontrast
  • Sivi tonovi
  • Čitljiv font
  • Reset

25/04/2023

SunStyle solarni crijepovi / seminar / Oris Kuća arhitekture, Kralja Držislava 3, Zagreb, četvrtak 27.4.2023. u 18 sati

Mateo Biluš, Stéphane Garson, Hervé Lamblot, Paul Aster
AkuoEnergy i SunStyle 
 
vam predstavljaju: 
 
SOLARNI CRIJEPOVI
 
Glavno obilježje Akuo grupe je primjena obnovljivih i održivih izvora energije sa naglaskom na solarnu energiju koja predstavlja kamen temeljac energetske tradicije. S prisutnošću u više od 20 zemalja na 5 kontinenata, Akuo i Sunstyle aktivno sudjeluju u konstantnoj igri s klimatskim promjenama. Solarna energija danas je dostupna i neophodna za život na Zemlji te upravo zato naša grupacija konstantno razvija nove modele obnovljivih i održivih izvora električne energije. Uz opskrbu, Akuo razvija i proizvodnju solarne energije instaliranjem namjenskih elektrana u svim regijama diljem svijeta.
 
Solarni crijepovi
SunStyle je internacionalna podružnica, koja okuplja francuske dizajnere i proizvođače solarnih fotonaponskih crijepova. Uz krovnu funkciju, SunStyle crijepovi kombiniraju proizvodnju solarne energije popraćene suvremenim stilom. Elegantni i integrirani solarni crijepovi omogućavaju uvođenje solarnih sustava u zaštićenim područjima, a ističu se kvalitetom i estetikom.
 
 
 
Pozivamo vas na prezentaciju i predavanje: SunStyle solarni crijepovi, koje će se održati 27.04. u četvrtak u Oris Kući arhitekture s početkom u 18h. ULAZ JE SLOBODAN!
 
Pozivnicu s detaljima eventa možete preuzeti OVDJE.
 
Sudjelovanje na seminaru se u Programu stručnog usavršavanja HKA-a vrednuje s 2 (dva) sata iz područja D / Konstrukcije i tehnologija građenja.